Як вибирати вітражі тіффані

 

Рекомендація по вибору вітражів при замовленні та купівлі

 

Вибираючи вітраж, зважайте на те, де він буде стояти. Дивіться на виріб в довгостроковій перспективі. А це означає, що не намагайтеся замовляти вітражі з дешевих матеріалів і комплектуючих. Адже з часом неякісний матеріал дасть про себе знати.

Поганий припій на з'єднувальних швах почне окислюватися, міняти колір, покриватися білим нальотом. Неякісне вітражне скло буде схоже більше на пластик, ніж на скло. А часто можуть використовувати неліквідні обрізки скла.

Ліворуч видно якісні шви, а праворуч видно неякісні шви.

Порівняння вітражів

Вітраж не повинен прогинатися під помірним зовнішнім впливом. Деталі повинні бути добре підігнані один до одного. Зʼєднувальні лінії повинні бути рівні, без горбів і вм'ятин. Скло бути чистим і без мікротріщин та недоліків.
Економія на художній розробці відібʼється в тому, що ви отримаєте неоригінальний малюнок, а копію чужих робіт, до того ж без відома і дозволу самих авторів - художників і дизайнерів.На жаль, така практика дуже часто використовується недобросовісними майстрами і вітражними майстернями.

Якщо врахувати та виключити всі ці моменти, ви отримаєте чудовий вітраж, який ви хочете. Адже, фактично, обговорюючи малюнок вітража з нашим художником, ви берете участь у розробці. І будете мати, нехай і частково, але своє бачення малюнка та ідеї.

Ми виготовимо для вас дійсно оригінальний вітраж, будь то вітражі на стелі чи двері, а також вітражі у вікна.

 

Замовити

+38-067-717-63-90
+38-097-904-09-54

✧Діють цікаві знижки✧

на усі витражі вироблені

нами

Галерея

Фото майстерні


До речі ми викномуємо


Ремонт витражів